• OSP Radni listovi

  ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

 • wOil "zelena revolucija"

  Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

 • OSP G.K. M.Marulića Split

  Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

 • Frankfurt Messe 2. put

  Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

 • HM gost: Jimmy Leslie

  Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

ponedjeljak, 11. lipnja 2012.

One stroke napredni tečajevi-retrovizor

Danas smo završili još jedan One Stroke Napredni tečaj, treći po redu ove godine.

 zrinka  ivanainga1

 

Ne trebam reći da su polaznice i ovaj put sve redom djevojke i gospođe dobrog ukusa, različitih profesionalnih profila, s velikom voljom i prepune pozitivne energije, što se i vidi iz njihovih radova.

     ingaInka

Posebno sam ponosna na činjenicu što, vođene velikom željom za učenjem One Stroke Paintinga, često prevale dug put kako bi došle na naše tečajeve. Ali zato, osim splitskih, sada imamo i sinjske, zadarske, trogirske, bračke, viške, makarske i dubrovačke stroukerice! Ovim putem želim im još jednom reći jedno veliko Hvala! na ukazanom povjerenju, vremenu koje smo proveli zajedno i pruženoj mogućnosti da učimo jedni od drugih!

 

andreja1 martina Inka2

 

Radovi koje ovdje vidite pokazuju tek početak…Stroukersko putovanje nema određen rok trajanja, mogućnosti su bezbrojne i bogate, i sigurna sam da ćemo još mnoštvo divnih radova vidjeti od vas!

 

Helena      Maja

lile2 Mili

 

Želim vam da uskoro dobijete još pokojeg OS Kolegu , koji će dovesti i brata i prijatelja, te da strouknemo i još nestrouknute krajeve poput Šibenika, Korčule, Hvara, Metkovića,  Knina…..ma, ne ograničavajmo se, strouknimo sve!

Sve ostale koji žele doživjeti One Stroke Painting uživo podsjećam: OSP ide i na turneje!  Održavamo potpuno besplatne prezentacije, a sve što trebate napraviti da bismo došli jest-  pozvati nas ;).

Pin It

2 komentar(a):

 1. Gdje sve održavate radionice?

  http://artonmyway95.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Radionice održavamo u sklopu trgovine "Art Shop" u Splitu, a gostujemo po pozivu i dogovoru.

  OdgovoriIzbriši