• OSP Radni listovi

  ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

 • wOil "zelena revolucija"

  Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

 • OSP G.K. M.Marulića Split

  Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

 • Frankfurt Messe 2. put

  Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

 • HM gost: Jimmy Leslie

  Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Shabby chic-info s radionice

Jedna od najbrojnijih, najpopunjenijih i  najomiljenijih radionica u Art Shopu doživjela je svoje jesensko izdanje. Unaprijed sam se veselila svim tim gljivicama, kestenju i lišću, nadala se kojem motivu ježu ili vjeverice s mnoštva ponuđenih salveta, ali-krv nije voda- u odabiru motiva genetski kod je ipak rekao svoje ;)))
Sastav polaznica: simpatične, šarmantne, talentirane obrnuto proporcionalno svom iskustvu u decoupagiranju. Naime, većina polaznica sasvim je friška u savladavanju tehnike, no, kao što možete vidjeti na fotografijama koje slijede, to ih nije niti malo omelo u ovoj shabbylističnoj izvedbi!

Pin It

10 komentar(a):

 1. odlčično! bravo učiteljici i njenim polaznicama. kike svrati koji put do mene na blog! kiss kiss

  OdgovoriIzbriši
 2. Svraćala sam često, ali me je obavještavalo da blogosfera ne postoji, nisam ti mogla staviti ni link na hobbyManiaK. Hrlim odmah, valjda je "proradilo";)

  OdgovoriIzbriši
 3. Vješalice su prelijepe, bravo za cure i učiteljicu.

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga Nona, jako ste ljubazni. Počašćena sam što me pratite i čitate ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. carice! shabby ti je za prste polizati.... može li se to uopće s time usporediti? ma može! bravo i za sve polaznice :))))))))

  OdgovoriIzbriši
 6. S guštom sam pogledala ove predivne radove, a fotografije vjerno prenose onu ugodnu atmosferu koju sam imala prilike doživjeti.. i žao mi je što me obaveze sprječavaju malo češće uživati u njoj:))

  OdgovoriIzbriši
 7. prekrasan mi je motiv s kestenima u tom albumu :) :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Slažem se sa Edom, atmosfera na radionicama je neponovljiva, jedva čekam ponovo uživati u njima!

  OdgovoriIzbriši
 9. zaboravila sam reći da mi je predobro ovako zajedničko stvaranje prekrasnih radova :) :)

  PS. nagradica za tvoj blog na mom blogu

  OdgovoriIzbriši