• OSP Radni listovi

    ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

  • wOil "zelena revolucija"

    Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

  • OSP G.K. M.Marulića Split

    Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

  • Frankfurt Messe 2. put

    Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

  • HM gost: Jimmy Leslie

    Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

petak, 4. studenoga 2011.

Nagrada! Ha?

Stvarno me zatekla nespremnu..ali brzo sam se pribrala ;))).Kako i zašto sam ju zaslužila, pitajte Bluebell Boo ;) koja mi ju je dodijelila. A ja sam, iako zbunjena, jako sretna i zahvalna zbog toga, jer mi je ovo-prva!

Pravila nalažu da preuzmem nagradu...




...i prepišem pravila....


1. Pokupiti nagradu
2. Zahvaliti na nagradi
3. Postaviti link na moj blog.
4. Postaviti sliku nagrade na svoj blog.
5. Dodijeliti nagradu za novih 7 blogova i obavijestit ih o tome
6. Napisati 7 stvari o sebi


Ne mogu se pohvaliti velikim iskustvom u bloggerskom svijetu, ali u ovih nekoliko mjeseci nekoliko mi je vaših blogova doista zapelo za oko. Kako je jedno od pravila ove igre nagraditi 7 novih blogova, pazila sam (nadam se, uspješno) da ne ponavljam dobitnike. Mnogo je više onih kojima bih je htjela podijeliti, naročito onih koji su svojim toplim i lijepim riječima i komentarima širili pozitivnu atmosferu u ovoj našoj domaćoj blogosferi ;), i potrudili se da se novopečeni bloggeri-a među njima i ja- ugodno osjećaju u tom društvu.


Nataliji , jer želim svih upoznati s ovom mojom divnom prijateljicom i njenim blogom, s kojim nas je ugodno iznenadila prije nekoliko mjeseci, a koji će vam donijeti pregršt novosti i informacija o materijalima iz hobby svijeta. Upravo je ona zaslužna za činjenicu što su mnogi popularni materijali koje volimo i koristimo u našim stvaranjima uopće ugledali hrvatske kreativce.

Marini, jer baš volim čitati njen blog! Zbog novosti iz svijeta informatike i besplatnih poduka na istu temu, visoke kvalitete bloga i pitke čitljivosti.

Edi, jedinoj keramičarki među blogerima koju poznajem, pravoj umjetnici i jako zgodnoj teti.
Kristini, mojoj imenjakinji i prvoj internacionalnoj blog frendici.
Tini, tihoj i samozatajnoj, da joj nagrada glasno zbori s naslovnice bloga!
Bensendinki, zbog svih šarenih boja i oblika kojima me uveseljava često, i zato što je doista drukčija od drugih.
Ljiljani, vjernoj pratiteljici mog bloga, najažurnijoj komentatorici, čuvarici dalmatinskih gušti i suradnici u zafrkanciji.

 
...i napišem sedam stvari o sebi...

1. Ja doista ne podnosim "skorup" -"kožicu" s mlijeka i na najmanji znak iste-odlazim, odustajem, ne priznajem kompromis.
2. Astrologija je moja stara ljubav i učiteljica, koju još ponekad priupitam za savjet.
3.Moje uspomene i sjećanja uglavnom imaju glazbenu podlogu, događaje iz života me često asociraju na citate i tekstove pjesama, a rock ima jednako mjesto u mom životu kao i  vrtić, škola i crkva.
4. Olako zaplačem, tako da mi se i djeca rugaju i zovu me: "Plačimačak!"
5. Želim iskušati jaaaaako dugu vožnju na Harley Davidsonu. Npr. po Route 66.
6. Nevjerojatno je koliko dugo, široko i daleko  umijem analizirati, i na koliko prostih faktora mogu rastaviti i najjednostavniju stvar. Moj muž ZNA.
7.Najdraži mirisi: cimet, jasmin i naranča. Svaki posebno.


I kad već pričamo o dobrim i zanimljivim blogovima, pozivam vas da, ukoliko već niste, svratite na najmedenij blog i pogledajte novosti o superbajkovitom swapu koji traje od 2.do 18. studenog. To je tek prvi u nizu zabavnih swapova koje nam je Bluebell Boo pripremila, pridružite se, što nas je više, bit će nam veselije!Pin It

8 komentar(a):

  1. Opaaaa!!
    E jesi me darivala!! I nagradom i komplimentima, haha...
    Zahvaljujem, rokerice:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Kristina, najlepša hvala za nagrado, zelo sem vesela.

    OdgovoriIzbriši
  3. draga hvala na nagradi,ovu igru sam već igrala najmanje 4-5x. bila sam prije neko vrime u dućanu i rekla nikoli da te pozdravi,a jeli,to neznam :(

    OdgovoriIzbriši
  4. foraaaaaaaaaaaa, čestitam.. klinci zaspali pa malo surfam :)

    OdgovoriIzbriši