• OSP Radni listovi

    ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

  • wOil "zelena revolucija"

    Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

  • OSP G.K. M.Marulića Split

    Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

  • Frankfurt Messe 2. put

    Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

  • HM gost: Jimmy Leslie

    Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

nedjelja, 11. ožujka 2012.

Kalendar događanja

Pregažena poslovnim rasporedom i izmučena nenadano slomljenim ekranom monitora po kojem se nekontrolirano razlijevaju pikseli, slabo navraćam posljednjih tjedana po vašim blogovima. Ni moj vlastiti ne prolazi ništa bolje. Ćoratanje između fleka na ekranu prisilno smanjenih dimenzija direktna je posljedica igre nesretnog završetka nekolicine maloljetnika krvnog srodstva. Naime, nogomet teniskom lopticom u prostoru od 15 m2 završio je stopalom težeg potomka na mom laptopu. Neizmjerno sam žalosna zbog cijele situacije i ovom prilikom se ispričavam pojedincima koji su očekivali da se javim ili navratim zbog bilo kojeg razloga.
Zbog poduže apstinencije u virtualnom svijetu počeli su se pokazivati neki znakovi ovisničke krize, te odlučih napisati povratnički post s gostujućeg računala , u vlasništvu istih onih koji su krvnički oštetili moje.
Dakle, što se radi kad se radi? Evo izbora sa nekoliko posljednjih radionica, rađenih na sasvim različitim podlogama, nekoliko frankofilski orijentiranih (čudi li se više itko?) i mnogo trodimenzionalnih efekata….Jedna od ovih radionica srušila je sve rekorde posjećenosti i lajkanja. Možete li pogoditi koja?

Caffe Decoupage 3D
DSC02192 DSC02196
DSC02193 DSC02189
DSC02187 DSC02188

Voulez-vous?
DSC02041 DSC02034
DSC02042 DSC02031
DSC02035 DSC02047
DSC02054 DSC02036

Svečane čaše
DSC02167 DSC02166

Ornamentalna terracota
DSC01861 DSC02013
DSC02014  DSC02009


Amfora
DSC02091 DSC02096
DSC02103 DSC02108Pin It

5 komentar(a):

  1. Pomno sam pratila putesestvije ali mi nekako bilo glupavo da komentarisem jer se svaki komentar svodi na - hocu i jaa!!!
    Hocu i ja da naucim da stoukam i da pravim sve te divne stvarcice i..uhh..zasto ste mi toliko daleko..smrc :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikad ne reci nikad ;) Stiže ljeto, možda ćeš i do Splita koji put, tko zna....pripremit ću ti i glazbenu podlogu ;)))

      Izbriši
  2. Lijepe stvari... meni se najviše sviđaju kutije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Neka si se ti nama vratila puna nove radne energije, vidim sretna lica na radionicama, a tek radovi... ne znam šta bih izdvojila, sve je prekrasno!

    OdgovoriIzbriši