• OSP Radni listovi

    ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

  • wOil "zelena revolucija"

    Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

  • OSP G.K. M.Marulića Split

    Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

  • Frankfurt Messe 2. put

    Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

  • HM gost: Jimmy Leslie

    Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

petak, 22. lipnja 2012.

Sedamnaesti rođendan Art Shop-a!

Kakav dan, kakav party!

DSC03525

 DSC03520 DSC03534

DSC03546 DSC03537

Svake godine u lipnju slavimo rođendan Art Shop-a!  Posljednji maloljetni rođendan, sedamnaesti, proslavili smo uz čašćenje kreativnim događajima od 10 do 22 sata- četiri besplatne prezentacije, tri besplatne radionice za devet polaznika, popuste pri kupnji, poklon torbe oslikane One Stroke tehnikom, veliku nagradnu igru, late night shopping…,

DSC03551

Na prvoj jutarnjoj prezentaciji predstavili smo mix media u kombinaciji s decoupageom na velikom slikarskom platnu. Posebnu ulogu na svim današnjim prezentacijama imali su trodimenzionalni ukrasi od različitih materijala, novost u našoj prodaji, a na ovoj prvoj prezentaciji to je bila prekrasna šalica od bijelog poliuretana.

DSC03501 DSC03502

Najveći interes je vladao za, pogađate, besplatnim radionicama :). Mali stakleni tanjur kojeg smo ukrasili tehnikama obrnutog decoupagea i cracklea bio je tema prve radionice toga dana. Čast mi je bila ugostiti i još jednu bloggericu, dragu DalmaTinArt , koja je zajedno s nama provela čitav dan, od jutra do večeri!

DSC03507 DSC03518

Na sljedećoj besplatnoj radionici troje polaznika se po prvi put susreo s tehnikom apliciranja zlatnih listića i glamour soft deocupage papirom. No, njihovi radovi ni po čemu ne izgledaju početnički! S razlogom izgledaju tako ponosni ;)

DSC03528 DSC03531

Na prezentaciji koju smo nazvali “3D na četvrtu” predstavili smo nekoliko tehnika 3D decoupagea na jednom predmetu. Ovaj nedoljivi muffin, koji je za dlaku izbjegao zagriz, je također našao svoje mjesto na šarmantnoj polici u stilu retro slastičarnice. Zar nije kao pravi? Mljac!

Večernji termin rezervirali smo za radionicu koju je vodila Dona Tomić, i na kojoj su se tri polaznice po prvi put upoznale s njenom autorskom tehnikom oslikavanja akrilom i kolažem tekstila.  Nakon vila, sanjarica, riba, ciganki, šumskih bića, šjorica,…na red su došle i jedrilice!

DSC03532 DSC03543

Jednoj od ove tri dame posebno se posrećilo večeras, jer smo u nagradnoj igri izvukli broj koji je imala njena najbolja prijateljica. A najbolja prijateljica potvrdila je svoj status i svojoj prijateljici poklonila nagradni bon kojeg je upravo osvojila! Tijekom cijelog popodneva uživale smo u njihovom društvu i duhovitim komentarima, i na kraju samog dana oduševile su nas svojim malim performansom i zaslužile pljesak sviju prisutnih! Čestitamo Objema!

DSC03548

Posljednju prezentaciju, kojom smo zaključili dan prebogat uzbudljivim događajima, posvetili smo obožavanim nam Kanban die-cut papirima.  Corsage vezivanje, cracking pasta, zlatni listići, papiri s motivima krojačke lutke i zlatnim embossiranim detaljima i 3D die cut motivi. Što biste vi čuvali u ovakvoj kutiji ;)?

DSC03556 

Slavlje smo nastavili i sutradan, i to prvom Skrivenom Premijernom Rođendanskom Radionicom. Polaznice koje su se prijavile nisu znale što im pripremamo, a ipak se ova radionica prva popunila! I sama sam bila iznenađena tom brzinom i listom čekanja onih koji su se prijavili u slučaju da netko odustane…. Procijenite sami je li naše iznenađenje uspjelo i jesmo li dame bile zadovoljne ;)

DSC03583

Nikako da se zasitimo divnih, diiiiivnih Kanban die cut motiva i embossiranih papira! Kako rođendan nije rođendan bez (još!) kolača, ovaj put smo se odlučili na zlatno-čokoladne kombinacije s motivirajućim mantrama ;)…

DSC03586 

DSC03571 DSC03576

.. i izradili smo unikatne  scrapbooking “kuharice”, s dodatkom mnoštva zanimljivih detalja i u drugih tehnika poput ovih:

DSC03566  DSC03581DSC03570DSC03575

Dakle, sljedeći rođendan je osamnaesti…punoljetni! Hmmm, da bismo zasjenili ovaj, valjalo bi nam se početi pripremati već sad…;))

Pin It

4 komentar(a):

  1. omg, koliko tu fantastičnih stvarčica i pozitivne energije ima *.*
    sretan vam rođendan, neka idući bude i bolji <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko lepote na jednom mestu, prosto da se covek razboli !!! Srecan vam b-day i samo tako nastavite :)

    Ja bih u onu kutiju potrpala neka stara draga pisma, par razglednica i 2 kroja iz Burde (koja pobozno cuvam vec 15 godina :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasni radovi,ono baš guštam.Sretan rođendan,još malo pa punoljetni tako da se slijedeće godine može i muški proslaviti(ako me razumijete ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ročkas! Radovi su jako zanimljivi i prekrasni. :))

    OdgovoriIzbriši