• OSP Radni listovi

  ONE STROKE PAINTING radni list: obostrani tisak, plastificirano. Uključuje prikaz svih poteza, vrstu kistova i popis korištenih boja. Autor: KRISTINA UVODIĆ OSCI-2

 • wOil "zelena revolucija"

  Veliko hvala svima koji su se družili s nama na današnjoj prezentaciji! Drago nam je čuti da vijesti o wOilsima putuju munjevitom brzinom-svi naši današnji posjetitelji bili su jako dobro "teorijski" upućeni, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da vam i demonstriramo ove nevjerojatne i fenomenalne boje u praksi. Za 30-tak minuta nastala je ova slika sa svim osobinama klasičnog slikanja uljima, no nakon završetka kistove smo oprali-vodom! Prva, uvodna radionica u svijet wOilsa na rasporedu je već za nekoliko dana, a slijedi i mnogo novih...stay tuned

 • OSP G.K. M.Marulića Split

  Još jedna u nizu BESPLATNIH prezentacija ONE STROKE PAINTING tehnike, ovaj put u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

 • Frankfurt Messe 2. put

  Jučer se vratih doma s puta. Po drugi put posjetila sam CreativeWorld u Frankfurtu, najveći europski i svjetski sajam u art & hobby svijetu. Sve što možete i ne možete zamisliti, već poznato i nepoznato, proizvedeno i tek zamišljeno, popularno i anonimno, profesionalno i amatersko došlo je u Frankfurt predstaviti se u gomili od više od 3000 izlagača i 100 000 posjetitelja...

 • HM gost: Jimmy Leslie

  Jimmyja sam primjetila prvi put u Frankfurtu prošle godine, 2012. , dok je sprejao po platnu višemetarsku sliku na najvećem štandu na sajmu i pravio vjerojatno najveći nered ikad viđen tamo. U trenutku kad sam ja prolazila, nije bilo posjetitelja oko njega, pa sam mogla neometano promatrati taj prizor...

Best Blogger Tips

Share

četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Početni One Stroke painting ljeta 2012.

Na One Stroke Painting tečajevima uvijek imam mnoštvo polaznica koje nisu iz Splita, već za tu avanturu dolazi iz okolnih gradova. Jako sam počašćena i sretna zbog toga! I ovaj put je šesteročlana postava šaroliko kombinirala po startnim pozicijama: Sinj, Omiš, Solin, Murter, Sitno, Podstrana… ta činjenica obećava stroukerski cvat u svim kutcima Dalmacije, i jedva čekam vidjeti buduće radove mojih polaznica!

DSC04125

Već nakon prvog dana jedna od njih je bila izrazito vrijedna: pogledajte samo njen samozadani domaći uradak! Bravo, Ana! Još jednom je potvrdila činjenicu da za dobro stroukanje ( osim jednog kista i boje) nije potrebno ništa više od dobre volje i upornosti!

     DSC04120                DSC04122

Drugi dan tečaja dame su provele u slikanju “ispitnog”, zadanog projekta.Jako mi je žao zbog drhturave fotografije-nažalost, foto aparat je otkazao poslušnost te je pripomogao mobitel jedne od novopečenih Stroukerica.

30072012003 Svakako je ovo jedna od najzgodnijih postava ikad! Neke od njih uskoro očekujem i na Naprednom tečaju sljedećeg mjeseca.  I iskreno se nadam  da će nam se i pokoja Splićanka pridružiti ;)

Pin It

4 komentar(a):

 1. Ma jah..i ja bih se tako smejala :((
  Bravo za stroukerice!!

  Da li bi bila jubazna da ubijes verifikaciju? Hvala. :))))

  OdgovoriIzbriši
 2. Bile ste vrijedne! Super su radovi :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Draga MPL, neću, jer mi je lani skoro srušilo blog kojeg su zatrpali smećem i virusima, zato sam je i stavila. Molim te, trpi i navraćaj i dalje unatoč ;)

  OdgovoriIzbriši